Król Charles został ukoronowany „najbardziej przygód” członkiem rodziny królewskiej w kuchni. Król jest znany mieć różnorodne podniebienie i zależy od różnych kuchni.

Jest również znany jako duże produkty ekologiczne i zwykle je jedzenie z królewskich rezydencji. Teraz, według jednego z jego byłych szefów kuchni, król był osobą w rodzinie królewskiej, która wprowadziła je do innych kuchni i wprowadziła nowe innowacje do menu.

Były królewski szef kuchni Darren McGrady, który spędził 15 lat gotując dla rodziny królewskiej, otworzył się na temat preferencji kulinarnych króla.

Rozmawianie z Serce BingoMcGrady powiedział: „Książę Charles, obecnie król Karol, był najbardziej ryzykowny.

Wprowadził żywność ekologiczną do królewskich kuchni na długo przed tym, jak stała się głównym nurtem. Przynosił własne utrudnione owoce i warzywa, szczególnie w Sandringham.

„Uwielbiał włoską kuchnię i wprowadził do menu dania śródziemnomorskie, odchodząc od tradycyjnego brytyjskiego wygody i klasycznej kuchni francuskiej.

„Lubił także żerować z grzybami dzikimi, które przyniósłby do kuchni, abyśmy mogli używać w posiłkach”.

Mówi się, że Charles ma bardzo zdrową dietę, która obejmuje domowe warzywa, małe posiłki i jaja od kurczaków w Highgrove House.

Król jest znany z tego, że lubi swoje jaja rano, co ujawniło Clarence House w 2020 r., Ale jest również zależny od orzechów i nasion, a także filiżankę herbaty, zgodnie z Tina Brown.

Na lunch słynono z tego, że król Karol uważa go za niepotrzebny i dlatego nie je, aby mógł zmieścić się w większej liczbie królewskich zarobków.

Tymczasem na kolację Monarcha ma duże miejsce na kuchnię sezonową, a także używa świeżych produktów produkowanych we własnej posiadłości.

Source link

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj