Obraz w artykule zatytułowanym „Sezon Buritto” jest ważny dla Chipotle, ale w tym roku są zmarszczki

fotografia: Scott Iron (Getty Images))

Z tą historią

W drugiej połowie roku umieściliśmy zaciski w Chipotle. (CMG)) Przychody z „sezonu Buritto”.

Dla tych, którzy nie są zaznajomieni z „sezonem burrito”, jest to w rzeczywistości najbardziej pracowita pora roku w Chipotle. Okres rozpocznie się na uniwersytecie od marca do końca semestru. Pogoda jest ciepła, uczniowie wędrują i często kończą w kampusie Chipotle. Święta wielkanocne – służy jako dzwonek otwierający sezon burrito, zwłaszcza gdy spadnie w marcu.

Tylko 15% sklepów z Chipotle mieszka w miastach uniwersyteckich, ale „wyjątkowa” wyniki to były dyrektor finansowy Chipotle Jack Harton Rozmowa z Business Insider 2022.

Obecny dyrektor finansowy Chipotle, Adam Rymer, ubolewał nad wpływem późnej Wielkanocy na „sezon burrito” w 2025 r. Podczas wezwania dochodów w tym tygodniu.

„Wielkanoc jest naprawdę odskocznią, który doprowadził nas do naszego sezonu burrito i sezonu wiosennego. I fakt, że wydarzyło się to kilka tygodni później, jest wiele warstw obierania, które by tam wróciły” – powiedział Reimer, wyjaśniając wpływ na przychody.

Sieć naciskała na zatrudnienie 20 000 dodatkowych pracowników w tym roku przed sezonem Burrito. Sieć wykorzystała sezon burrito, aby przekonać niektórych pracodawców do wspinania się i wspinania się po korporacyjnej drabinie.

„„ Burrito Sezon ”oferuje kandydatom możliwość rozpoczęcia tutaj, pozostania tutaj i wspólnego osiągnięcia swoich celów zawodowych” – powiedziała Irene Eskenazi, lider HR. „Jak pokazują nasi obecni członkowie zespołu, nasze restauracje są podstawą satysfakcjonującej kariery, przynosząc najlepszych kandydatów, którzy dzielą nasze wartości i zobowiązują się do noszenia ich tak skutecznie, jak to możliwe”.

W komunikacie prasowym rozpoczynającym sezon Burrito, sieć zauważyła, że ​​pięciu regionalnych wiceprzewodniczących rozpoczyna teraz karierę jako członkowie załogi, a teraz ma pięciu regionalnych wiceprezydentów, którzy zarządzają tym regionem za ponad 1 miliard dolarów sprzedaży restauracji.

Source link

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj