Głodni Brytyjczycy powinni przestać cieszyć się majonezem w kanapkach z tuńczykiem i przełączać go na dwa składniki, które „wzmacniają” smak. Darren McGrady jest byłym królewski Szef kuchni, którego wiedzę kulinarną cieszyła się tacy jak zmarła królowa Elżbieta II, księżniczka Diana, Prince William I Książę Harry przez imponujące 15 lat.

Gotując przez pięć NAS Prezydenci, można bezpiecznie założyć, że Darren wie o czymś kanapki. Jednak według niego zbliżamy się do ulubionego w porze lunchu. W tym, co może być dla niektórych szok, szef kuchni uważa, że klasyczna kanapka tuńczyka i majonezu wymaga dość kontrowersyjnej poprawki – całkowicie złomowania majonezu. Rzeczywiście, Darren twierdzi, że majonez „naprawdę odbiera” smaku tuńczyka. Zamiast tego mówi, że powinniśmy wziąć liść z książki króla Karola i znaleźć inspirację w coraz bardziej popularnym, Heart-Healy dieta.

Darren powiedział Express.co.uk: „Myślę, że majonez naprawdę odbiera smak tuńczyka. Powinniśmy wrócić do czego Król Charles robi z Dieta śródziemnomorska. „

Następnie ujawnił dwa składniki, które poprawiają popularny typanie: „Potrzebujesz tylko odrobiny oliwy z oliwek i odrobiny octu, a potem trochę przypraw. To naprawdę poprawiłoby kanapkę”.

Jedną wielką zaletą wymiany majonezu, wysokiej zawartości tłuszczu i kalorii, ponieważ oliwa z oliwek są jego korzyści zdrowotne. Oliwa z oliwek jest podstawą tego, co wielu uważa za najzdrowszą dietę na świecie – dietę śródziemnomorską – i udowodniono, że poprawia zdrowie serca i zmniejsza stan zapalny.

Kanapki z tuńczyków są również popularnym wyborem po drugiej stronie stawu. W rzeczywistości tuńczyk Sałatka jest jednym z najczęściej spożywanych wyborów na lunch w USA. Według National Fisheries Institute, Amerykanie jedzą oszałamiające miliard funtów tuńczyka każdego roku.

Co ciekawe, ponad połowa tego (52 procent) ostatecznie znajduje się w kanapkach z sałatką z tuńczyka. Tymczasem w 2016 r. Doniesiono, że około 210 milionów kanapek z tuńczyków było sprzedawanych każdego roku w Wielkiej Brytanii.

Król Charles podobno ma tendencję do jedzenia głównie na bazie roślin dieta I wcale nie je lunchu. W 2018 r. Clarence House zaprezentował listę 70 faktów z okazji 70. urodzin księcia Charlesa.

20. fakt zdecydowanie stwierdził: „Książę nie je lunchu”. Tymczasem Gordon Rayner, były korespondent królewski w The Telegraph, wcześniej powiedział, że King postrzega lunch jako „luksus”, który wpływa na jego gorączkowy harmonogram.

Jednak jeśli chodzi o lekkie posiłki, wydaje się, że król faworyzuje coś nieco niekonwencjonalnego niż kanapka z majonezem z tuńczyka. Dwa lata później, w 2020 r., Clarence House ujawnił swoją ulubioną opcję brunchu.

Wygląda na to, że Charles jest fanem przysmaku znanego jako „tandetne upieczone jajka”. Clarence House udostępnił ich zdjęcie Instagramw towarzystwie podpisu, który ujawnił, że byli jednym z „ulubionych przepisów” króla.

Stwierdzono: „Książę podzielił się również jednym z jego ulubionych przepisów, tandetnych upieczonych jaj, które można wykonać za pomocą dowolnej liczby naszych wielkich brytyjskich serów”.

Darren rozmawiał z Express.co.uk przez Serce Bingo.

Source link