Najmłodsza córka lorda Snowdona, były mąż księżniczki Margaretma córkę, która pracuje jako zajęta kelnerka w restauracji w pobliżu King’s Cross w centrum Londynu. Dla swojego partnera i współwłaściciela ich restauracji, Yellow Battern, jest po prostu znana jako Frances, ale dla osób zaznajomionych z królewskimi powiązaniami jest Lady Frances von Hofmannsthal.

Lady Frances z domu Armstrong-Jones to Lord Snowdon i córka Lucy Hogga, kobieta, którą poślubił po zakończeniu rozwodu. Księżniczka Margaret i Snowdon rozdzielili się w 1976 roku, a małżeństwo zakończyło się rozwodem w 1978 roku.

Znany jako zapalony fotograf, Antony Armstrong-Jones otrzymał równoległy lorda Snowdona w 1961 roku, rok po poślubieniu młodszej siostry zmarłej królowej. Lady Frances jest przyrodnim rodzeństwem Davida Armstrong-Jonesa i Lady Sarah Chatto-jedynymi matczynymi kuzynami Król Charles i jego trzy rodzeństwo.

Yellow Buttern, w którym działa Frances, to restauracja na ruchliwej drodze Caledonian, a menu składa się z tablicy z krótką listą potraw, które są codziennie zmieniające się.

Miejsce zostało otwarte w październiku 2024 r. Przez Lady Frances z współwłaścicielami, szefem kuchni Hugh Corcoran (35 lat) i księgarzem Oisín Davies (33 lata) i zgłaszany jest jako zakład gotówkowy.

Pomimo pracy w restauracji, Lady Frances dorastała w sercu British High Society, a oficjalne zdjęcia pokazują ją w jej starszej przyrodniczej siostrze Ślub Lady Sarah Chatto Wraz z druhną Zara Tindall i pozuje obok zmarłej królowej matki, Charlesa i Edwarda.

Recenzje żółtego bastera różnią się znacznie, z Czas stwierdzając: „… jest to drogie, ale tylko gotówkowe i dumnie wyświetla dwa portrety Lenina. Samo jedzenie zostało namalowane jako rodzaj Spartan, St John-Iish nabrania mięsnych, luksusowych i wielu, wielu gulaszu”.

Gorące kolacje Pisze: „Jesteśmy w nieco dwóch umysłach na temat żółtego Battern. Poza tym płatności gotówkowe tylko na bok, uwielbiamy sprowadzić długie obiady z dużą ilością wygody. Gotowanie na wystawie było również świetne w miejscach, a wino też było dobre”.

Mając na uwadze, że, Londyńczyk Pisze: „Ogólnym charakterem jedzenia jest„ Rustique ”, jeśli używamy współczesnego języka gastronomicznego lub„ chłopskiego jedzenia ”, jeśli czujemy się mniej uprzejmi”.

Source link